Hur loggar jag in på MT4- och MT5 Android-apparna?

Så här loggar du in på MT5-appen för Android:

1. 1. Använd ditt unika MT5-id och lösenord som skapades under registreringsprocessen samt angivet servernamn.
  2. 2. Logga in på medlemssidan.
  3. 3. Verifiera ditt konto genom att trycka på "Verifiera ditt konto nu".
  4. 4. Lämna relevanta handlingar (id-handling, folkbokföringsbevis).
  5. 5. Tryck på "Ladda upp dina dokument".
  6. 6. Starta XM MT5-appen på din Android-enhet.
  7. 7. Välj "Logga in på ett befintligt konto".
  8. 8. Ange "XM" i sökfältet.
  9. 9. Välj motsvarande server och fortsätt.
  10. 10. Ange ditt MT5-id och lösenord och klicka på "Logga in".

Så här loggar du in på MT4-appen för Android:

1. 1. Använd ditt unika MT4-id och lösenord som skapades under registreringsprocessen samt angivet servernamn.
  2. 2. Logga in på medlemssidan.
  3. 3. Verifiera ditt konto genom att trycka på "Verifiera ditt konto nu".
  4. 4. Lämna relevanta handlingar (id-handling, folkbokföringsbevis).
  5. 5. Tryck på "Ladda upp dina dokument".
  6. 6. Starta XM MT4-appen på din Android-enhet.
  7. 7. Välj "Logga in på ett befintligt konto".
  8. 8. Ange "XM" i sökfältet.
  9. 9. Välj motsvarande server.
  10. 10. Ange ditt MT4-id och lösenord och klicka på "Logga in".