Hur installerar jag indikatorer på min tradingterminal på MacOS?

Gör så här för att installera indikatorer om du har laddat ner MT4 eller MT5 för Mac:

1. 1. Skapa en ny mapp på ditt skrivbord och lägg indikatorfilerna där.
  2. 2. Öppna din tradingterminal.
  3. 3. Klicka på "Arkiv" och därefter "Öppna datamapp".
  4. 4. Från "Finder"-fönstret går du till indikatormappen. Kopiera in .ex4-filerna här.
  5. 5. Gå till mappen "Bibliotek" och kopiera .dll-filerna hit.