XM tillhandahåller inte tjänster till personer bosatta i USA.

Hur får jag tillgång till MT5-plattformen?

För att få tillgång till MT5-plattformen behöver du logga in med ett MT5-konto.

Om du inte har något MT5-konto än, så är det enkelt att öppna ett. Se bara till att du väljer MT5 som din typ av plattform under registreringsprocessen.

Du kan även ladda ner MT5-plattformen för din Android-enhet här.

Behöver du hjälp?

Om du har en fråga som inte behandlas i hjälpcentret är det bara att du kontaktar oss – någon av våra medarbetare hjälper dig gärna.

Riskvarning: Ditt kapital riskeras. Hävstångsprodukter passar kanske inte alla. Se vår riskinformation.