Hur hittar jag instrumenten för min kontotyp på min tradingterminal?

Instrumenten visas med ett unikt suffix beroende på vilken typ av konto du har.

För att förstå vilka instrument som passar din typ av konto, se nedan:

• Standard-konto: Instrumenten visas utan suffix, t.ex. EURUSD eller GBPUSD
  • Micro-konto: Instrumenten visas med suffixet "mikro", t.ex. EURUSDmicro eller GBPUSDmicro
  • Zero-konto: Instrumenten visas med en punkt i slutet ("."), t.ex. EURUSD. eller GBPUSD.

Så här gör du om instrumenten inte syns på din terminal:

1. 1. Högerklicka på fönstret "Marknadsbevakning".
  2. 2. Välj "Symboler" och ange vilka instrument du vill handla med.
  3. 3. Klicka på "Visa" och stäng därefter fönstret "Marknadsbevakning".
  4. 4. Högerklicka på fönstret "Marknadsbevakning" igen och välj "Visa alla".

Instrumenten visas med ett unikt suffix beroende på vilken typ av konto du har.

För att förstå vilka instrument som passar din typ av konto, se nedan:

• Ultra Low Standard-konto: Instrumenten visas med en hashtag i slutet ("#"), t.ex. EURUSD# eller GBPUSD#
  • Ultra Low Micro-konto: Instrumenten visas med "m#" i slutet, t.ex. EURUSDm# eller GBPUSDm#
  • Zero-konto: Instrumenten visas med en punkt i slutet ("."), t.ex. EURUSD. eller GBPUSD.

Så här gör du om instrumenten inte syns på din terminal:

1. 1. Högerklicka på fönstret "Marknadsbevakning".
  2. 2. Välj "Symboler" och ange vilka instrument du vill handla med.
  3. 3. Klicka på "Visa" och stäng därefter fönstret "Marknadsbevakning".
  4. 4. Högerklicka på fönstret "Marknadsbevakning" igen och välj "Visa alla".

Eventuella gråmarkerade symboler som visas på terminalen används för att beräkna oljepriser. Om du tycker att det blir förvirrande, kan du högerklicka på symbolerna och välja "Dölj".