Hur får jag tillgång till loggfiler på MT4 och MT5?

MT4 och MT5 för Windows

Så här får du tillgång till loggfiler på MT4- och MT5-plattformarna för Windows:

1. 1. Öppna din terminal.
  2. 2. Klicka på "Arkiv"-knappen i menyn högst upp.
  3. 3. Välj "Öppna datamapp" och klicka på "Loggar".
  4. 4. Ett nytt fönster öppnas. Kopiera filen "xxxxxxxx" och skicka den till oss.

MT4 och MT5 för Android och iOS

Så här får du tillgång till loggfiler på MT4- och MT5-apparna för Android och iOS:

1. 1. Öppna din app.
  2. 2. Gå till "Inställningar" och tryck på "Journal".
  3. 3. Välj datumintervall för loggfilerna och tryck på kuvertet uppe till höger.
  4. 4. Skriv något på nästa skärmbild tills knappen "Klart" blir aktiv.
  5. 5. Ange e-postadressen högst upp och skicka filen till support@xm.com.