Vad gör jag om jag inte kan logga in på min tradingplattform?

Om du inte kan logga in på MT4/MT5-plattformen för PC, testa följande:

1. 1. Kontrollera att MT4/MT5-id, lösenord och server som du anger stämmer med uppgifterna du fick när du registrerade dig.
  2. 2. Kontrollera din internetanslutning.
  3. 3. Starta om eller eventuellt ominstallera din handelsterminal eller mobilapp.

Om du har gått igenom alla steg ovan och fortfarande inte kan logga in, mejla oss på support@xm.com.