XM tillhandahåller inte tjänster till personer bosatta i USA.

Får jag provision på kunder som handlar med Ultra Low-konton?

Ja, du kan tjäna provision på kunder som handlar med Ultra Low-konton.

Gör så här för att få mer information om detta:

1. Logga in på partnerplattformen

2. Klicka på nedåtpilen intill ditt kontonummer och välj "Villkor"

Detta gäller inte om du är partner och hänvisar kunder från EU, Storbritannien eller Australien, eftersom du kommer att bli betalad upp till 650 $ CPA.

Behöver du hjälp?

Om du har en fråga som inte behandlas i hjälpcentret är det bara att du kontaktar oss – någon av våra medarbetare hjälper dig gärna.

Riskvarning: Ditt kapital riskeras. Hävstångsprodukter passar kanske inte alla. Se vår riskinformation.